Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός, βάσει των ευκαιριών που είχε, θα έπρεπε να είχε πετύχει γκολ νωρίτερα από το 87ο λεπτό, όταν και ευστόχησε στο πέναλτι ο Ελ Αραμπί, στάθηκε μεταξύ άλλων ο Γκιγιέρμε, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί του Ερυθρού Αστέρα, χαρακτηρίζοντας παράλληλα δίκαιη την πρόκριση της ομάδας του.

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να έχουμε βάλει νωρίτερα ένα γκολ. Ευτυχώς τα καταφέραμε έστω και με το πέναλτι, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αξίζαμε να προκριθούμε και έτσι συνεχίζουμε στο Europa League» ανέφερε αρχικά ο μέσος των ερυθρόλευκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το Europa League και το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προχωρήσει περισσότερο από πέρυσι στη συγκεκριμένη διοργάνωση, είπε: «Πέρυσι είχαμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να προκριθούμε αλλά αποκλειστήκαμε.

Φέτος πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη, πιο δεμένη και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν ξέρω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε αλλά σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε πιο πέρα από πέρυσι».

Κληθείς να μιλήσει για το συμβόλαιό του και την προοπτικής ανανέωσης της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες ο Γκιγιέρμε επισήμανε: «Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα, όπως ο μάνατζερ μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια ζητήματα και να χάσω την συγκέντρωση μου. Θέλω να προπονούμαι, να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Είμαι χαρούμενος, περνάω ωραία στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω να έχω καλή απόδοση και αφήνω τα υπόλοιπα στους ειδικούς».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης