Στο Μπακού συνεχίζεται το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμετρώνται σήμερα (20:00, MEGA- Novasports 1) στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν με τη Νέφτσι, στον αγώνα ρεβάνς για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, και καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να τα καταφέρουν, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται να παρουσιάσουν ένα καλό αμυντικό πρόσωπο, καθώς, εάν διατηρήσουν το «μηδέν» στην άμυνα, ακόμα και με «λευκή» ισοπαλία θα «σφραγίσουν το εισιτήριο» για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Σε αυτή την περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν και τον επόμενο αντίπαλό τους στο Champions League, ο οποίος θα είναι η Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία ή η Μούρα από τη Σλοβενία. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στην πρώτη αναμέτρηση, ενώ η Λουντογκόρετς υποδέχεται την Τετάρτη (28/7, 21:00) τη Μούρα στο Ράζγκραντ.

Με οκτώ απουσίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάθεσή του ο κ. Μαρτίνς έχει 18 διαθέσιμους παίκτες, αφού έμειναν εκτός οι Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά και Κρίστινσον μαζί με τον Φορτούνη και τον Τικίνιο, που είχαν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Κάπως έτσι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Τζολάκης, έχοντας μπροστά του σε ρόλο στόπερ τους Μάρκοβιτς, Σεμέδο και Μπα, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Λαλά και Ραντζέλοβιτς.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κούντε και Σουρλής, με τον Βαλμπουενά και τον Μασούρα να παίζουν πίσω από τον προωθημένο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βατσλίκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσούμιτς, Βρουσάι, Αλγκασίμ Μπα και Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ρικάρδο ντε Μπούργκος από την Ισπανία. Βοηθοί του 35χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Ρομπέρτο ντελ Παλομάρ και Χον Νούνιες, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αντριάν Κορδέρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης