Στις δυσκολίες που συνάντησε η Αϊντχόφεν από το εξαιρετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μάριο Γκέτσε, λίγο μετά τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της ολλανδικής ομάδας με 4-2. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της PSV τόνισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση-πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στη δράση μετά από καιρό.

«Έχω παίξει μερικά νοκ άουτ παιχνίδια. Πάντα είναι δύσκολο να παίξεις εκτός. Είναι σημαντικό να σκοράρεις εκτός έδρας. Θα ήταν καλύτερο το 3-2, καθώς έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε και δεχθήκαμε ένα τέταρτο. Δεν είναι το ιδανικό, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι, ανυπομονούμε για τη ρεβάνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν ένα στημένο. Κάναμε λάθη στο χτίσιμό μας και χάναμε εύκολα μπάλες. Ήταν μεγάλο θέμα. Έχουμε ακόμη την ευκαιρία, έχουμε ακόμη το εντός έδρας παιχνίδι. Θα ήταν καλύτερο το 3-2».

Τέλος πρόσθεσε για τη δική του «επιστροφή»: «Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν πριν από δύο μήνες. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ελπίζω να συνεχίσω και στα επόμενα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης