Ο Κώστας Φορτούνης στις δηλώσεις του, μετά την ευρεία νίκη (4-0) του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου μίλησε για την εμφάνισή του, τον Μαρτίνς, τον Ελ Αραμπί και το ματς με τη Μαρσέιγ, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Εθνική μας ομάδα, ανέφερε ότι «εγώ θέλω πάντα να παίζω», υπογραμμίζοντας πως «δεν μπορώ να πω ότι είμαι αδικημένος».

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι από την αρχή του αγώνα προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος, μας περίμενε πολύ πίσω. Ήταν οδηγία του προπονητή να ανοίξουμε το σκορ όσο πιο νωρίς γινόταν, αν και δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη».

Για Ελ Αραμπί: «Είναι πάρα πολύ καλός σέντερ φορ. Είναι ένας killer. Μας βοηθά με τα γκολ του και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς: «Έχουμε καλή συνεργασία με τον προπονητή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Δουλεύω συνεχώς στις προπονήσεις για να είμαι καλύτερος. Δείχνω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το προσεχές ματς με τη Μαρσέιγ: «Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το Champions League μας ενδιαφέρει πολύ. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευκαιρία να δείξουμε από την αρχή ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα».

Για την Εθνική ομάδα: «Δεν έχω να πω κάτι. Σήμερα παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Όταν είναι να έρθει η Εθνική θα μιλήσουμε γι’ αυτό. Εγώ θέλω πάντα να παίζω. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω αδικημένος. Συνεχίζω με δουλειά και προσπαθώ για το καλύτερο».

Για το αν θεωρεί ότι θα είναι η χρονιά του: «Το πιστεύω και γι΄αυτό το είχα πει. Θέλω να παίρνω πρωτοβουλίες και να βοηθάω την ομάδα μου. Νομίζω τα καταφέρνω και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Για το αν προτιμά γκολ ή ασίστ: «Και τα δύο για τη θέση μου είαι εξίσου σημαντικά. Το γκολ είναι ευχαρίστηση για τον εαυτό σου. Η ασίστ βοηθάει κάποιον συμπαίκτη σου».

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης