Νικητής με 3-0 σκορ αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στον Παναιτωλικό, που διεξήχθη το Σάββατο στο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προετοιμάζονται για τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη πέτυχαν και τα τρία γκολ τους στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Φουστέρ να βρίσκει δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα (48′, 54′) και τον Χάρα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 61′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βίτορ Περέιρα βρήκε την ευκαιρία απέναντι στους Αγρινιώτες να δοκιμάσει σχήματα και παράλληλα να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, ενόψει της μονομαχίας με τους Ακρίτες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο (46′ Γιαννιώτης/76′ Χουτεσιώτης), Μήτρογλου (46′ Διαμαντάκος), Εντινγκά (16′ Μιλιβόγιεβιτς), Κασάμι (46′ Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Σιόβας, Αυλωνίτης (46′ Μποτία), Φορτούνης, Μαζουακού, Μπενίτες (46′ Χάρα), Σαλίνο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (46′ Στεφανάκος/88′ Κολοβούρης), Μύγας (88′ Χαντάκιας), Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Γοδόι, Λαζάρ (84′ Κωνσταντινόπουλος), Φωτάκης (72′ Μήλιος), Ρουσκουγιέδα (80′ Βασιλάρης), Βιγιαφάνιες (88′ Ζαρκάδας), Μορένο (55′ Θεοδωρίδης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης