Το πρώτο από τα δυο τελευταία του βήματα  πριν την είσοδό του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε ( 22:00 Cosmote Sport 2) την Κράσνονταρ και θέλουν νίκη με καθαρό σκορ, προκειμένου να είναι το φαβορί στον επαναληπτικό της Ρωσίας. 

Το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα, καθώς ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά θα δώσει το πρώτο ματς στην έδρα του. Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις έδωσε το πρώτο ματς εκτός έδρας, επομένως είχε και διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βασικό κριτήριο για τον Μάρτινς είναι οι παίκτες του να κρατήσουν την ίδια απόδοση και σοβαρότητα στην άμυνα. Αυτό άλλωστε είναι το μεγάλο στοίχημα των «ερυθρόλευκων». 

Οι Ρώσοι θα αγωνιστούν χωρίς τον προπονητή τους, ο οποίος δεν θα καθίσει στον πάγκο, μιας και δεν έχει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro. Το πρόσωπο των Ρώσων είναι αναμφίβολα ο Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο ήθελε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. 

Ο 43χρονος Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, ορίστηκε από την UEFA, να σφυρίξει την συνάντηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κράσνονταρ, προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Φάληρο την Τετάρτη (22:00). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA. Ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση των ομίλων UCL της περασμένης σεζόν, ανάμεσα σε Άγιαξ και ΑΕΚ (3-0), ενώ είχε διευθύνει παλαιότερα τους αγώνες ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου (1-1) και ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός (2-0). 

Ήταν επίσης διαιτητής στο φιλικό Σαουδική Αραβία-Ελλάδα 2-0 στις 15 Μαΐου 2018.

Βοηθοί του Ντελ Θέρο Γκράντε θα είναι οι συμπατριώτες του Γιούστε Χιμένεθ, Αλόνσο Φερνάντεθ, τέταρτος  ο Σάντσεθ Μαρτίνεθ και στο VAR οι Χοσέ Ερνάντεθ , Μαρτίνεθ Μανουέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει για πρώτη φορά στην Ιστορία του αγώνα με την χρήση VAR. 

Στα αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής ξανά τον Λεονάρντο Κούτρη, ενώ ο Χιλάλ Σουντανί είναι ετοιμοπόλεμος. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι η εξής: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Σουντανί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης