Με θέαμα αντάξιο του μεγέθους των δύο ομάδων, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ανταμείφθηκαν δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι από την Ελλάδα, αλλά και από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρακολούθησαν το live streaming του Τελικού Super League Κ17, μέσω του επίσημου καναλιού της Super League στο YouTube.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, η Super League προχώρησε στην παραγωγή του αγώνα, σε συνεργασία με την INA TV Productions, με πέντε κάμερες HD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκλονιστικός τελικός, ο οποίος διεξάχθηκε στο Δ.Α.Κ. Λαμίας, κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 6-5 του Ολυμπιακού, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που έληξε 3-3 (σκορ κανονικής διάρκειας και παράτασης).

Η μετάδοση live streaming από το επίσημο κανάλι της Super League στο YouTube αποτελεί τη συνέχεια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει, ήδη από την περσινή αγωνιστική περίοδο, η διοργανώτρια αρχή για την προβολή της συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται στα τμήματα Υποδομής των ομάδων της Super League.

Συνοπτικά, τα στατιστικά δεδομένα της μετάδοσης live streaming είναι τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

163.388 προβολές του αγώνα (μέχρι τις 14:00 της 2ας Ιουλίου).

18.236 ταυτόχρονοι θεατές μέσω του live streaming, την ώρα του αγώνα.

45 χώρες: Φίλαθλοι από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν τον τελικό. Ενδεικτικά, οι πρώτες 10 χώρες: Ελλάδα, Κύπρος, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ολλανδία, Σουηδία.

42 ιστοσελίδες -εκτός της Super League- φιλοξένησαν το live streaming του Τελικού.

36%, κοινό ηλικίας 18 έως 24 ετών.

22%, κοινό ηλικίας 25 έως 34 ετών.

17%, κοινό ηλικίας 35 έως 44 ετών.

Μετά από την αναλυτική αξιολόγηση όλων των στοιχείων από το live streaming του Τελικού, θα προκύψουν και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία θα παρουσιαστούν από τη Super League.

Η Super League εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην ΠΑΕ Λαμία, την INA TV Productions, τους συντελεστές της τηλεοπτικής μετάδοσης και όλους τους αρμόδιους φορείς, για την άριστη συνεργασία στη διοργάνωση του Τελικού Super League K17.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης