Μακριά από τις νίκες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος παρέμεινε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, χάνοντας έτσι κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.
Όπως είναι φυσικό, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει έντονος προβληματισμός μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, την ώρα που οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους το κρίσιμο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ για το Europa League.
O προπονητής του συλλόγου Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του και σε μία προσπάθεια να τραβήξει τα… λουριά, με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από το Ηράκλειο, τους ανακοίνωσε ότι όλοι θα παραμείνουν εσώκλειστοι στου Ρέντη.
Αυτό θα συμβεί μέχρι και την Τετάρτη (25/10), όταν και θα αναχωρήσουν οι Πειραιώτες για το Λουξεμβούργο για το ματς με την Ντουντελάνζ.
Με αυτήν την κίνηση ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να «ταρακουνήσει» τους παίκτες του και ταυτόχρονα να τους κρατήσει απόλυτα συγκεντρωμένους στη δουλειά τους, εξού και το γεγονός ότι το προπονητήριο της ομάδας θα γίνει για σχεδόν δυόμισι μέρες το δεύτερο σπίτι των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης