Εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά της ποινής που επιβλήθηκε στον πρόεδρο και την ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή για εξύβριση του διαιτητή Σιδηρόπουλου και είσοδο του κ. Μαρινάκη στα αποδυτήρια των ρέφερι, στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Άρη.

Πρωτοδίκως, στον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει επιβληθεί πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα και πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ με πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ (ως συνυπεύθυνη) τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νομική εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ (Ευαγγελία Παναγιώτου) κατέθεσε υπόμνημα για την υπόθεση, χαρακτήρισε «αβάσιμη» και ως μη επιβεβαιωμένη την κατηγορία για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών και αιτήθηκε, εφόσον δεν υπάρξει απαλλαγή για τον κ. Μαρινάκη, την επιβολή της ελάχιστης ποινής απαγόρευσης εισόδου σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Γιάννης Χατζησαββάογλου, που εστίασε την προσπάθειά του στο να πείσει την έδρα πως υπάρχει αντικειμενική ευθύνη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Από τους δικηγόρους του Ολυμπιακού ζητήθηκε να εκδοθεί η απόφαση το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης