Η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού κατά της Super League αναβλήθηκε για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, καθώς η διοργανώτρια αρχή, η ΕΠΟ και οι 11 από τις 14 ΠΑΕ που έκαναν πρόσθετη παρέμβαση κατά του Ολυμπιακού και υπέρ της λίγκας πήραν την αναβολή που ζήτησαν.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε υπ’όψιν το σχετικό αίτημα, καθώς οι αιτούντες ζήτησαν περισσότερο χρόνο χαρακτηρίζοντας «ασφυκτικές» τις προθεσμίες που έθεσε το Δικαστήριο, με συνέπεια να μην προετοιμαστούν επαρκώς οι δικηγόροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ως λόγο επικαλέστηκαν ότι το καταστατικό της ΕΠΟ δεν έχει ακόμη εγκριθεί (μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την κεντρική διαχείριση στη Super League), πως θέλουν να συλλέξουν και να προσκομίσουν στοιχεία με τα ισχύοντα στα τηλεοπτικά δικαιώματα σε άλλες χώρες, καθώς και την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών της Γ.Σ. της Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός χαρακτήρισε «προσχηματικό» το αίτημα αναβολής και ζήτησε την απόρριψή του, αλλά η αναβολή δόθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η πειραϊκή ΠΑΕ έχει προσφύγει κατά της απόφασης της πλειοψηφίας των συλλόγων να θεσμοθετήσουν ως υποχρεωτική την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης