Με τις αποσκευές… άδειες και μέσα σε βαρύ κλίμα η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα, λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα, μετά την ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Η κακή απόδοση των «ερυθρόλευκων» σε συνδυασμό με την εξαιρετική βραδιά της Ατλέτικο έφεραν το τελικό σκορ, το οποίο έφερε προβληματισμό. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ήταν πολύ στεναχωρημένος, μετά το παιχνίδι βρέθηκε στο χώρο όπου είχαν συγκεντρωθεί φίλοι της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια ώστε να τους μιλήσει και να περάσει το μήνυμα ότι πάνω απ’ όλα χρειάζεται ηρεμία, καθώς υπάρχει συνέχεια και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είδε το ματς από την εξέδρα, δίπλα στους παίκτες της ομάδας Νέων που λίγες ώρες νωρίτερα είχαν καταφέρει να πανηγυρίσουν την πρόκριση με τη νίκη επί της Ατλέτικο.

Η πτήση της επιστροφής είχε μια καθυστέρηση στη Μαδρίτη, αρχικά επειδή υπήρχε μεγάλη κίνηση στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μπαράχας» λόγω ενός τροχαίου, αλλά και στη συνέχεια λόγω ενός προβλήματος με τη μεταφορά των αποσκευών από τους Ισπανούς.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης