Ο Ολυμπιακός «κοίταξε στα μάτια» την Άρσεναλ, κατέθεσε την «ψυχή» του, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (0-1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο σε μία εβδομάδα για την υπέρβαση, αλλά άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να προκριθούν στους «16» του Europa League.

Ενδιάμεσος σταθμός από τις διπλές αναμετρήσεις με τους «κανονιέρηδες», το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 23/2, 19:30, PAOK TV). Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, καθώς και για το ντέρμπι της Τούμπας. Ο Νορβηγός διεθνής δηλώνει… βέβαιος ότι η ομάδα του μπορεί να προκριθεί στο Europa League και να νικήσει τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Ομάρ, ο Ολυμπιακός, αν και έπαιξε καλά, δεν κατάφερε να νικήσει. Ποια είναι η γνώμη σου για το παιχνίδι;

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι η απόδοσή μας ήταν καλή. Παίξαμε σωστά, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε προβλήματα στην Άρσεναλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πιστεύεις ότι μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός;

«Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορούμε να προκριθούμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και θα πάμε στο Λονδίνο για το δεύτερο. Μπορούμε να προκριθούμε».

-Ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι…

«Είναι ένα παιχνίδι που φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Όλη μας η συγκέντρωση είναι σ’ αυτό το ματς. Θα πάμε στην Τούμπα με στόχο τη νίκη και με αυτή την νοοτροπία. Θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

-Το ντέρμπι της Τούμπας θεωρείται από πολλούς ως «τελικός». Ποια είναι η άποψή σου;

«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, δεν είναι τελικός. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης