Ο Oμάρ Ελαμπντελαουί, χαρακτήρισε, με δηλώσεις του στον νορβηγικό τύπο, πετυχημένη την πρώτη σεζόν του στους Πειραιώτες, με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στο Champions League, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ξεκαθαρίζοντας όμως πως είναι χαρούμενος στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23χρονου αμυντικού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος από το εξωτερικό: «Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον, είναι κάτι που συμβαίνει. Όμως είμαι καλά στον Ολυμπιακό και δεν θέλω να σχολιάσω για άλλες ομάδες».

Για την πρώτη σεζόν του στον Ολυμπιακό: «Ήταν μια φανταστική χρονιά. Ήξερα πως θα είναι δύσκολα όταν πήγα στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και είχαν κάνει μια καλή σεζόν πέρσι. Όμως κατάφερα να καθιερωθώ από την πρώτη μέρα, ένιωσα να με εμπιστεύονται και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για την εμπειρία του στο Champions League: «Το αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή στο Champions League. Ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα έγινε πραγματικότητα. Η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται και νιώθω υπέροχα γι’ αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κατάκτηση του νταμπλ: «Κατέκτησα το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα μου, ενώ πήραμε και το Κύπελλο. Κρίμα που δεν έπαιξα στον τελικό, αλλά ήμουν τραυματίας. Ήθελα να παίξω, αλλά ήταν μια επιλογή που έκανα εγώ. Δεν ένιωθα έτοιμος να αγωνιστώ και δεν ήθελα να ρισκάρω. Πάντως, πήρα κι εγώ μετάλλιο, ενώ σήκωσα και την κούπα με την υπόλοιπη ομάδα».

Για τον πρόσφατο γάμο του: «Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή, πέρα από το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που είχα προγραμματίσει εδώ και καιρό και χαίρομαι που έγινε. Είμαι ένας τυχερός άνδρας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης