Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, καθώς τη χαρά για τα δύο τέρματα της ομάδας του στο Λονδίνο διαδέχτηκε η απογοήτευση, μετά την ήττα των Πειραιωτών με 4-2 σκορ.

Πάντως ο Μαροκινός επιθετικός επισήμανε ότι πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε και να επικεντρωθούν στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Cosmote TV για το αποψινό ματς: «Είμαστε απογοητευμένοι και χαρούμενοι. Χαρούμενοι, γιατί προηγηθήκαμε με δύο τέρματα, αλλά, στη συνέχεια, ‘κατεβάσαμε τα χέρια’ κι αφήσαμε τον αντίπαλο να μας βάλει κάποια γκολ, να μας απειλήσει και γι’ αυτό είμαστε απογοητευμένοι».

Για την συνέχεια και τον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα: «Ήταν μια πολύ δυνατή ομάδα και, παρά το γεγονός πως ήμασταν καλοί, εκείνη ήταν που κατάφερε να κερδίσει τα δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες, τώρα να αφήσουμε πίσω μας το τι έγινε και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε επί του Ερυθρού Αστέρα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης