Στο πρώτο ματς με την Άρσεναλ, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1, στάθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μετά το ματς στο Emirates, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες έπρεπε να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά στο Φάληρο για να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League,.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν θέλει να παίζει συνέχεια στο Λονδίνο: Πραγματικά είναι επιτυχία τα ταξίδια μου εδώ γιατί καταφέρνω να σκοράρω. Αν και καταφέραμε να κερδίσουμε με το δικό μου γκολ αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Για το αν πλήρωσε την αδράνεια στο Φάληρο: Νομίζω ότι πραγματικά το τρίτο γκολ το πληρώσαμε πολύ ακριβά και δεν έπρεπε να γίνει στο γήπεδο μας. Σήμερα τα δώσαμε όλα και δεν έχουμε να πούμε κάτι για το σημερινό παιχνίδι μας. Θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο Καραϊσκάκη εάν θέλαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Για το ότι έφτασε τα 50 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού: Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα στον Ολυμπιακός για να κερδίσω τίτλους. Είμαι χαρούμενος γιατί μπορώ και βοηθάω την ομάδα. Στόχος μας τώρα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω την επόμενη χρονιά η ομάδα να είναι ακόμα καλύτερη και να μπορέσουμε να πάμε ακόμα πιο μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν αισθάνεται το «Εmirates» σαν το Καραϊσκάκη: Νομίζω ότι πραγματικά μπορεί να το πει κανείς αυτό γιατί έχω μεγάλη επιτυχία σε αυτό το γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι στο Καραϊσκάκη οι φίλαθλοι μας είναι η δύναμη μας και μας λείπουν πάρα πολύ. Δεν είναι ίδιο το Καραϊσκάκη χωρίς τον κόσμο μας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης