Τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός μίλησε στο κανάλι της Web TV του συλλόγου και εξέφρασε την χαρά του που εντάχθηκε στην ομάδα, την ανυπομονησία του να παίξει μπροστά στους φιλάθλους και την προσδοκία να κατακτήσει η ομάδα τίτλους και να προχωρήσει στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Για εμένα είναι μία μεγάλη πρόκληση να παίξω στο Champions League ή το Europa League. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην προετοιμασία στην Αυστρία, για να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και παράλληλα είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί παντού για την υποστήριξη τους προς την ομάδα. Ανυπομονώ λοιπόν να παίξω μπροστά τους και να περάσω μαζί τους όμορφες στιγμές. Και ένα μήνυμα για τους φιλάθλους μας.

Ελπίζω να είναι στο πλευρό μας, όπως κάνουν κάθε χρόνο και αυτή τη χρονιά να κερδίσουμε τίτλους και παράλληλα να προκριθούμε στην Ευρώπη. Όλοι μαζί να περάσουμε όμορφες στιγμές αυτή τη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης