Μία ηχηρή απουσία περιλαμβάνει η λίστα, που παρέδωσε ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (13/08) στην UEFA για τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες του με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πλαίσιο των playoffs του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτήν δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ως γνωστόν δεν είχε καθόλου καλή απόδοση στα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σεμέδο ούτε τραυματίας είναι, αλλά ούτε και τιμωρημένος. Επομένως  το «κόψιμό» του έχει να κάνει καθαρά με την εικόνα που είχε στα προηγούμενα ματς.

Μάλιστα ο αποκλεισμός του έρχεται τη στιγμή που ο Ουσεϊνού Μπα δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο δεύτερο ματς με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.

Μένει να δούμε αν το «κόψιμο» του Σεμέδο από την ευρωπαϊκή λίστα αποτελεί μήνυμα στον διεθνή άσο ή αν είναι προάγγελος πώλησής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και… κατσάδιασε τους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς για τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League και ειδικά για την εμφάνιση κάποιων εξ αυτών απέναντι στους Βούλγαρους, κάνοντας λόγο για αδιαφορία.

Αναλυτικά οι παίκτες οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο ματς με τους Σλοβάκους:

Λίστα Α

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Λίστα Β

Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης