Περίπου 4.5 ώρες μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, που είχε ως αποτέλεσμα να τελείωσει πριν καν αρχίσει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ο Αρετόπουλος και αποχώρησε από την Τούμπα.

Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του, αποχώρησαν με το βαν που είχε διατεθεί για την μετακίνηση τους, χωρίς ωστόσο να κάνουν την παραμικρή δήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φύλλο αγώνα πλέον αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη Λίγκα κάτι που σημαίνει ότι ο εκάστοτε διαιτητής δεν είναι υποχρεωμένος να το δείχνει στις ομάδες.

Ο Αρετόπουλος πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ της Δίκης των σπορ, αναφέρει στο ηλεκτρονικό φ.α. ότι η αναμέτρηση δεν διεξήχθη λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία («οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία, 24ωρη παρακολούθηση»).

Eν τω μεταξύ η αποστολή του Ολυμπιακού μετέβη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ισχυρή αστυνομική συνοδεία και ακολούθως ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης