Ισόπαλος 1-1 με την σαφώς πιο έτοιμη, Σιντ Τρούιντεν αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, δείχνοντας ωστόσο ότι θέλει ακόμη πολλή δουλειά.
Οι «ερυθρόλευκοι», αν και είχαν το ελαφρυντικό ότι έπαιζαν με αρκετές… ρεζέρβες για πολλή ώρα, δεν είχαν καθόλου καλή εικόνη απέναντι στους Βέλγους.
Εντούτοις απέφυγαν την ήττα καθώς σκόραραν στο 87′ με κεφαλιά του Γκερέρο, ο οποίος σημειωτέον έχει βρει δίχτυα και στα πέντα φιλικά παιχνίδι των Πειραιωτών.
Οι «γηπεδούχοι» προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό, όταν από λάθος του Ανδρούτσου στη μεσαία γραμμή ο Ντούκενς έφυγε μόνος, αφού ο Νικολάου δεν κατόρθωσε να τον προλάβει και φτάνοντας απέναντι στον Γιαννιώτη πλάσαρε σωστά για το 1-1.
Οι «ερυθρόλευκοι», που ήταν καλοί μόνο στο τελευταίου 20λεπτο με την είσοδο των Γκερέρο, Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Χριστοδουλόπουλου, ισοφάρισαν στο 87΄ με κεφαλιά του Ισπανού φορ, από κόρνερ του Φορτούνη.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου (46΄ Βούκοβιτς), Κούτρης (62΄ Τσιμίκας), Ρομαό (75΄ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (75΄ Φορτούνης), Καμαρά, Πάρντο (75΄ Χριστοδουλόπουλος), Βρουσάι, Μάνος (75΄ Γκερέρο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης