Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τις τελευταίες εβδομάδες για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello sport», ενώ η «Repubblica» που επίσης αναφέρεται στην υπόθεση κάνει λόγο για πρόταση-μαμούθ 15-18 εκατ. ευρώ.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό κείμενο της  «Corriere dello sport»: «Οι φήμες, ή ένας… πειρασμός, χρειάζονται ένα λεπτό για να γίνουν διαπραγματεύσεις. Και μερικές φορές, χρειάζεται μόνο ένα τηλεφώνημα, για να …γυρίσει ο τροχός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, Ο Ολυμπιακός άρχισε να σκέφτεται την επιστροφή του Κώστα Μανωλά πριν από μερικές εβδομάδες, δίνοντας «πάσα» στην Νάπολι για να εξετάσει το ενδεχόμενο έναρξης συνομιλιών.

Κάπου εκεί το θέμα «πάγωσε», όμως τις τελευταίες ημέρες, όπως επισημαίνει το ιταλικό Μέσο, το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων»… αναθερμάνθηκε για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, ο οποίος εισπράττει ετησίως από τους «παρτενοπέι» περίπου 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως οι Περαιώτες ξεκαθάριζαν το Σάββατο (14/08) ότι «δεν υπάρχει θέμα Μανωλά», ενώ από το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» βγαίνει ότι πρακτικά είναι αδύνατο να γίνει μία τέτοια μεταγραφή αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης