Με στόχο να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα play offs του Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται (3/8, 22:00, Mega) την βουλγαρική Λουντογκόρετς, στον πρώτο αγώνα για τον Γ` προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον Ανδρέα Μπουχαλάκη που δεν είναι 100% έτοιμος μετά την θλάση που υπέστη, αλλά και στον Χένρι Ονιεκούρου που δηλώθηκε μεν στη λίστα αλλά έχει κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος αναμένεται να επιλέξει σχήμα 4-3-3, με την τριάδα στο κέντρο να αποτελείται από τους Καμαρά, Εμβιλά και Κούντε. Στην άμυνα αναμένεται να αγωνισούν οι Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος, με τον Τζολάκη να έχει προβάδισμα να βρεθεί στο τέρμα, έναντι του Βάτσλικ. Στην επίθεση ο Χασάν θα πάρει το χρίσμα αντί του ανέτοιμου Ελ Αραμπί, με τους Βαλμπουενά και Μασούρα να τον υποστηρίζουν.

Στην αποστολή βρίσκονται 23 παίκτες, που είναι οι εξής: Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Η Λουντογκόρετς θα παραταχθεί επίσης με 4-3-3 και τους Καχλίνα-Πλαστούν, Βερντάν, Νεντιάλκοφ, Ικοκό-Σαντάνα, Καλί, Γκονσάλβες-Ντεσπότοφ, Τεκπετέι, Σωτηρίου στο βασικό σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν από τη Σκωτία. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Champions League το νικητή του ζευγαριού Μάλμε-Ρέιντζερς. Στο κακό σενάριο του αποκλεισμού από τη Λουντογκόρετς, θα βρεθεί στα playoffs του Europa League αντιμέτωπος με μία εκ των Λίνκολν ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Από τα υπόλοιπα «ζευγάρια», ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σπαρτάκ Μόσχας-Μπενφίκα, Γκενκ-Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μονακό-Σπάρτα Πράγας, ενώ το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 3 Αυγούστου

20:00 Μάλμε (Σουηδία)-Ρέιντζερς (Σκωτία)

20:00 Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)-Μονακό (Γαλλία)

21:00 Κλουζ (Ρουμανία)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)

21:00 Γκενκ (Βέλγιο)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

21:00 Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Μίντιλαντ (Δανία)

22:00 Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)        

22:00 Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)

Τετάρτη 4 Αυγούστου

20:00 Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία)

21:00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Λέγκια Βαρσοβίας

21:00 Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Σλάβια Πράγας (Τσεχία)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης