Μπορεί η Γαλατασαράι να εμφανιζόταν ιδιαίτερα ζεστή για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ωστόσο το ενδιαφέρον της φαίνεται ότι έχει ατονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την περίπτωση του Νορβηγού μπακ-χαφ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνεται, σε αυτή την απόφαση των ανθρώπων της «τσιμ μπομ» ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο και η άρνηση του Ομάρ να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, ακόμα και με καλύτερες απολαβές από αυτές που έχει τώρα στους Πειραιώτες.

Πλέον το βλέμμα των ανθρώπων της Γαλατασαράι για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα φαίνεται πως έχει στραφεί στην περίπτωση του Ναζίμ Σανγκαρέ, που μένει επίσης ελεύθερος από την Αντάλιασπορ.

Όσον αφορά στον Ελαμπντελαουί, αναμένεται το προσεχές διάστημα να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, όπου θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Πάντως, για να συμβεί αυτό, ο παίκτης θα πρέπει να ρίξει… νερό στο κρασί του, κατεβάζοντας τις οικονομικές απαιτήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης