Με ήττα 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ» ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στους «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» που δέχθηκαν γκολ στο 20’ από τον Σωτηρίου και στο 83’ από τον Ντε Καμάργκο περιμένουν πλέον την κλήρωση.

Ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε την αστάθεια στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, καθώς οι Ντα Κόστα και Βιάνα έκαναν πολλά λάθη και αποτελούσαν πηγή κινδύνου για τους Πειραιώτες. Στο 11′ και στο 13′ οι Σωτηρίου και Αλωνεύτης έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως το 1-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 20′ ο Αλωνεύτης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Σωτηρίου κινήθηκε ανάμεσα στους Ντα Κόστα και Βιάνα και αφού τους μπέρδεψε, πρόλαβε την έξοδο του Λεάλι και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού χτύπησε στο σώμα του Ντα Κόστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 40’ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, καθώς η μπάλα από το κόρνερ του Φορτούνη έφτασε στον Βιάνα, που με δυνατή κεφαλιά την έστειλε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Η επόμενη καλή στιγμή για τους Πειραιώτες καταγράφηκε στο 55’ με τον Φορτούνη να μην μπορεί να νικήσει τον Βάτερμαν, ενώ ο ΑΠΟΕΛ απείλησε στο 61’ με τον Σωτηρίου να μην προλαβαίνει την σέντρα του Γιαννιώτα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83’. Σε αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ ο Ντε Καμάργκο με προβολή, μετά από σέντρα του Μοράις έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.

ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός 2-0 (Cosmote Sport 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 20′ Σωτηρίου, 83′ Ντε Καμάργκο

Κίτρινες κάρτες: Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης – Ντα Κόστα, Βιάνα

Κόκκινες κάρτες:


ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Μοράις, Μπερτόλιο (67′ Ορλάντι), Εφραίμ (59′ Γιαννιώτας), Αλωνεύτης, Σωτηρίου (80′ Ντε Καμάργκο).

Ολυμπιακός:
Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια (76′ Μανθάτης), Ρομαό, Μάρτινς (66′ Ανδρούτσος), Ελιουνούσι, Φορτούνης (76′ Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Βαθμολογία
1. ΑΠΟΕΛ 12 (8-6)
2. Ολυμπιακός 8 (7-6)

3. Γιουνγκ Μπόις 8 (7-4)
4. Αστάνα 5 (5-11)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης