Όπως ήταν αναμενόμενο, ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι από σήμερα ο Γκιγιέρμε Ντος Σάντος Τόρες. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έφτασε χτες στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα πήγε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όπου υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Μάλιστα αποκτήθηκε με μεταγραφή και όχι με την μορφή του δανεισμού.

«Γκιγιέρμε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / welcome to Olympiacos», αναφέρει ο σύλλογος στο twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκιγιέρμε γεννήθηκε το 1991, ξεκίνησε από την Πορτουγκέζα, συνέχισε στην Κορίνθιανς, το 2014 πήγε στην Ουντινέζε και από το 2016 αγωνίζεται ως βασικό στέλεχος στην Ντεπορτίβο.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Γκιγιέρμε φρόντισε να αποχαιρετήσει την ομάδα όπου αγωνίστηκε την τελευταία διετία. Στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, πόσταρε μια φωτογραφία του με την φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και έγραψε:

«Σήμερα αλλάζω τον προορισμό μου στο ποδόσφαιρο. Πριν από αυτή τη νέα μέρα, θα ήθελα πάρα πολύ να ευχαριστήσω την Ντεπορτίβο για όλη την αγάπη και την αφοσίωση στην δουλειά μου. Τώρα έχω φύγει και επιθυμώ ό,τι καλύτερο για εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Αιγύπτιου επιθετικού Αχμέντ Χασάν Κούκα, ο οποίος επίσης βρίσκεται γι’ αυτό τον λόγο στην Αθήνα, ενώ τις επόμενες ώρες μπορεί να υπάρξει και μια αποχώρηση, καθώς ο Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι έτοιμος να μετεγγραφεί στην τουρκική Ρίζεσπορ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης