Ο Ρομπέρτο αποχώρησε από την Εσπανιόλ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Γουέστ Χαμ, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Τα «σφυριά» ανακοίνωσαν την μεταγραφή, ενώ αποδέσμευσαν και τον δεύτερο τερματοφύλακά, Αντριάν. Ο 33χρονος Ισπανός πρέπει να δώσει τη μάχη με τον βασικό γκολκίπερ, Λούκας Φαμπιάνσκι, ώστε να καθιερωθεί στην 11αδα της αγγλικής ομάδας.

«Ανυπομονώ να παίξω στην Premier League. Είναι μεγάλη πρόκληση αν αναλογιστείς ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον πλανήτη, με το δικό μας το ισπανικό. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίξει στην Αγγλία. Όλοι όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο ξέρουν πόσο σημαντική είναι η Γουέστ Χαμ», δήλωσε ο 33χρονος γκολκίπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Ρομπέρτο ήταν πρόταση του αθλητικού διευθυντή της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Μάλαγα. Να σημειωθεί ότι ο Ουσίγιος διατέλεσε αθλητικός διευθυντής και στον Ολυμπιακό για λίγους μήνες το 2017.

«Ξέρω τον Ρομπέρτο από τη Μάλαγα και πιστεύω ότι η Γουέστ Χαμ πήρε έναν κορυφαίο παίκτη. Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο. Όσο ήταν στον Ολυμπιακό μιλούσα συνέχεια με τους προπονητές και πολλοί μου είπαν ότι είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από την ομάδα», δήλωσε ο Ουσίγιος.

Εν τω μεταξύ, η «Sun» υποστηρίζει ότι η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη, ενώ προσφέρει περίπου 18.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης