O μάνατζερ που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Πέπε στον Ολυμπιακό, Ουλίσες Σάντος, παραμένει στην Ελλάδα για τη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Μπενφίκα.

Αυτό αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», σημειώνοντας μάλιστα «ότι ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, πιστεύει ότι μπορεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή σχεδόν δωρεάν ή με συμβολικό ποσό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η «O’Jogo», «ο Λουίς Φιλίπε Βιέιρα έχει ήδη ενημερώσει, μέσω μάνατζερ, ότι έχει εισπρακτέες απαιτήσεις άνω των επτά εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία μπορούν τώρα να μειωθούν σε αυτή τη συναλλαγή».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι, σύμφωνα με την Μπενφίκα, «ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ Φορεστ, οφείλει στην Μπενφίκα περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ από τη μεταγραφή του Ζοάο Καρβάλιο.

»Σε αυτό το ποσό, ο Λουίς Φιλίπε Βιέιρα προσθέτει τώρα περισσότερα από δύο εκατομμύρια για τη μετακίνηση του Πέπε, από την Γκιμαράες, δεδομένου ότι η Μπενφίκα κατείχε το 50% των δικαιωμάτων του έμπειρου μέσου. Λογαριασμοί που έγιναν και λαμβάνοντας υπόψη ότι η Μπενφίκα εκτιμά την αξία του Ρούμπεν Σεμέδο σε επτά έως οκτώ εκατομμύρια ευρώ, ο πρόεδρος των «αετών» σκοπεύει να έχει τον 26χρονο Πορτογάλο διεθνή χωρίς καμία δαπάνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Πορτογάλο αμυντικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης