Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε την Παρασκευή ο Σάββας Θεοδωρίδης, με τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ότι θα ήθελε να δει τον Μάρκους Μπεργκ να αγωνίζεται με την ερυθρολευκη φανέλα.

Απόσπασμα των όσων δήλωσε στο Sport24 Radio 103,3:

Για τον φετινό Ολυμπιακό: Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα είπα ότι ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να φαίνεται ομάδα μετά το Δεκέμβριο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο με καινούργιο προπονητή και έχοντας αλλάξει την ομάδα να δείξεις πράγματα.

Ο Ολυμπιακός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει δουλευτεί. Ο Ολυμπιακός θα αποδώσει. Δεν γίνεται να μην αποδώσει.

Για τον Γιάγια Τουρέ: Ένας μεγάλος παίκτης δεν ξεχνάει την μπάλα. Έκανε προπονήσεις ήθελα να παίξει σύντομα, αλλά όταν έχει σταματήσει τις προπονήσεις 5-6 μήνες κι έχεις πάρει κάποια κιλά δεν γίνεται να παίξεις. Καλά έκανε ο προπονητής και δεν ξέρω αν θα το έκανε άλλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν θα ήθελε να δει ένα επιθετικό τύπου Αραούχο ή Μπεργκ στον Ολυμπιακό: Δεν είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ ο Αραούχο. Για τον Μπεργκ παραδέχομαι ότι είναι από τους καλύτερους φορ που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Θα έλεγα ψέματα να πω ότι δεν θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Ποια ομάδα δεν θα τον ήθελε;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης