Στο εξωτερικό συνεχίζουν την καριέρα τους τα τελευταία χρόνια οι Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι αγωνίζονται σε Λεγανές και Αϊντχόφεν αντίστοιχα.

Πάντως οι δύο παίκτες, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι, θα ήθελαν να ξαναγίνουν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, όπου και αγωνίστηκαν στο παρελθόν με επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σιόβας έχει συμβόλαιο με τη Λεγανές, το οποίο και τελειώνει το καλοκαίρι του 2021, ενώ ο Μήτρογλου, που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μαρσέιγ στην Αϊντχόφεν, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μασσαλίας, το οποίο επίσης τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.

Όσον αφορά το προσεχές καλοκαίρι, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για τους δύο παίκτες από τους «ερυθρόλευκους»…

Ο Σιόβας, σε περίπτωση που τελικά η Λεγανές μείνει στην Primera Division, δύσκολα θα γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ για να γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να πληρώσει την ισπανική ομάδα, που για χάρη του έδωσε 3 εκατομμύρια ευρώ. Τέλος σε ενδεχόμενο υποβιβασμού αποτελεί ερωτηματικό το εάν θα μείνει ο Έλληνας σέντερ μπακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μήτρογλου, το καλοκαίρι λήγει ο δανεισμός του στην Αϊντχόφεν και θα πρέπει να επιστρέψει στη Μαρσέιγ.

Ωστόσο η γαλλική ομάδα δεν τον υπολογίζει για βασικό, ενώ, λόγω του υψηλού συμβολαίου του, δεν αποκλείεται και την επόμενη σεζόν να δοθεί δανεικός ή να σπάσουν το συμβόλαιό του δίνοντας του αποζημίωση.

Από εκεί και πέρα το ενδεχόμενο να πουληθεί στην PSV είναι πολύ δύσκολο, καθώς στην Ολλανδία δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν.

Mε τα μέχρι στιγμής δεδομένα το ενδεχόμενο οι δύο παίκτες να επιστρέψουν άμεσα στον Ολυμπιακό δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, ωστόσο δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξουν προϋποθέσεις που να διαφοροποιήσουν τα πράγματα.

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης