Την ευκαιρία να κάνει… restart στην καριέρα του, μέσω του Ολυμπιακού, φαίνεται να επιθυμεί ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος, ως γνωστόν, μετακινήθηκε το 2017 από τους Πειραιώτες στη Λεβερκούζεν έναντι του ποσού των 17, 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και στα άκρα της αμυντικής γραμμής, βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «ερυθρόλευκους», καθώς στις «ασπιρίνες» τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τον ίδιο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής σέντερ μπακ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είδε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα, αφού ταλαιπωρήθηκε από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ιδιαίτερα στη γερμανική ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εφημερίδας, ο νεαρός παίκτης φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να επιστρέψει, καθώς πλέον στη Λεβερκούζεν δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο σύλλογος της Μπουντεσλίγκα πιθανότατα να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Κάτι που, αν συμβεί, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό για τον νεαρό Έλληνα διεθνή μπακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, η υπόθεση επιστροφής του Ρέτσου στον Ολυμπιακό μόνο εύκολη δεν είναι. Κι αυτό γιατί εκπροσωπείται από γραφείο ατζέντηδων που συνεργάζεται με τον Ραμαντάνι, ο οποίος έχει διακόψει τις επαφές του με τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη εβδομάδα η απάντηση του Μπεργκ

Όσον αφορά στο «μέτωπο» του Μάρκους Μπεργκ, ο Σουηδός επιθετικός φέρεται να ζήτησε χρονικό περιθώριο έως την άλλη εβδομάδα για να απαντήσει στην πρόταση των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν έμπρακτα με την προσφορά τους που αγγίζει (μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων) τα 2 εκατ. ευρώ ότι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 33χρονο στράικερ και πλέον περιμένουν την απάντησή του, η οποία αναμένεται να δοθεί μετά το κυριακάτικο παιχνίδι της Σουηδίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2020.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης