Σε έναν πολύ έμπειρο τερματοφύλακα θα εμπιστευθεί ο ΟΦΗ την υπεράσπιση της εστίας του για τα επόμενα δύο χρόνια. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο 36χρονος Ολλανδός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άγιαξ, αλλά έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Χέρενφεν. Ακολούθησαν η Άλκμααρ, η Ντεν Χάαγκ, η Ντε Γκράαφσαπ, η Αλεμάνια Άαχεν στη Γερμανία και η Αϊντχόφεν, στην οποία αγωνίστηκε μάλιστα βασικός τη σεζόν 2012-13.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγωνίστηκε ακόμη για μία διετία στην Τουρκία με την Καραμπουκσπόρ και τα τελευταία πέντε χρόνια «στέριωσε» στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Κύπρου και κατέγραψε 46 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Βάτερμαν έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και μάλιστα ήταν μέλος των «οράνιε» που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ελπίδων του 2007.

Στο μεταξύ, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον νεαρό αμυντικό Μανώλη Περδίκη, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και έκανε την περσινή σεζόν το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, συμμετέχοντας σε δύο αγώνες πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης