Θέση στα πλέι οφ της Super League εξασφάλισε ο ΟΦΗ, νικώντας εύκολα 3-0 τη Λαμία στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Κρήτες κατέκτησαν την πέμπτη θέση της κατάταξης και πλέον, αν δεν υπάρξει αλλαγή στο θέμα της τιμωρίας του Παναθηναϊκού από την UEFA, «ξεσκονίζουν» τα διαβατήριά τους, καθώς εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Τα γκολ σημείωσαν οι 2΄ Φιγκεϊρέδο, 9΄ Ναμπί και 20΄ Σεμέντο.

Ενώπιον μίας ιστορικής συγκυρίας, ο ΟΦΗ δεν είχε καμία διάθεση να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο. Μόλις στο 2΄, ο Φιγκεϊρέδο μετά από σέντρα του Τσιλιανίδη άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή, πετυχαίνοντας το ένατο φετινό του τέρμα, ενώ στο 9΄ ο Ναμπί με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, ο Σεμέντο με ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από κει κι έπειτα οι παίκτες του Γιώργου Σίμου «κατέβασαν στροφές» ως το τέλος του πρώτου μέρους, ενώ στις αρχές του δεύτερου ο Επασί σταμάτησε δύο φορές τον Νέιρα. Το τελευταίο ημίωρο ήταν τυπική διαδικασία, με τους φίλους του ΟΦΗ να στήνουν το δικό τους… πάρτι, για την επάνοδο της ομάδας τους στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΦΗ-Λαμία 3-0 (Novasports 5)

Γκολ: 2′ Φιγκεϊρέδο, 9′ Ναμπί, 20′ Σεμέντο

Κίτρινες κάρτες: Γιαννούλης – Δημούτσος, Αραβίδης

Κόκκινες κάρτες:

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης (72′ Μπράουν), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (88′ Στάικος), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο (79′ Μάνος).

Λαμία (Μάντζιος): Επασί, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας, Αραβίδης (87′ Τιρόνε), Ρόμανιτς, Δημούτσος, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Καραμάνος (57′ Βιγιάλμπα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης