Για την επανέναρξη της Super League και τους στόχους του ΟΦΗ στα πλέι οφ, μίλησε ο προπονητής της κρητικής ομάδας Γιώργος Σίμος, στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

«Είναι παράξενο που θα παίξουμε ποδόσφαιρο ξανά μετά από τόσο καιρό. Πρέπει να περάσουμε στην επόμενη μέρα με προσοχή για να είμαστε όλοι υγιείς. Όταν έχεις να παίξεις 97 μέρες πρέπει στα πρώτα ματς να είμαστε προσεκτικοί και να τα διαχειριστούμε ώριμα. Δεν έχουμε άγχος, αυτή η λέξη δεν μας ταιριάζει. Έχουμε απαιτήσεις και προσδοκίες για αυτά τα ματς για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε» τόνισε ο 41χρονος τεχνικός, ενόψει της πρεμιέρας του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξεκινήσαμε την πρώτη αγωνιστική με τον Άρη στην κανονική περίοδο και τώρα τυχαίνει να ξεκινάμε στην ίδια έδρα. Το γεγονός ότι είμαστε ισόβαθμοι δεν έχει μεγάλη σημασία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε και παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουμε μια καλή αγωνιστική απόδοση και στο τέλος να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης