Μπορεί ο ΟΦΗ να γνώρισε τη δεύτερη του ήττα στα πλέι οφ της Super League, ωστόσο ο Γιώργος Σίμος μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ επισήμανε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

«Έγινε μια δυνατή προσπάθεια από τους παίκτες μου και αυτό θέλω να το καταθέσω. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά τα 10 πολύ παιχνίδια με τους δυσκολότερους αντιπάλους του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και όταν το 42′ είσαι πίσω στο σκορ ενώ στο δοκάρι δεν ισοφαρίζουμε είναι και πνευματική δοκιμασία απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους. Θα μας βοηθήσουν, θα φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός των «μελανόλευκων».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Κι εμείς είχαμε το προσωπικό μας κίνητρο, όπως θα έχουμε σε όλους τους αγώνες, να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Μπήκαμε σε αυτά τα παιχνίδια με αυτό τον στόχο, κάναμε την υπέρβαση μας αλλά δεν σταματάει εδώ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα για τη νέα χρονιά.

Δεν έπρεπε να πάμε στο ημίχρονο, χάνοντας αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς, αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, όπως και ο αγώνας με τον Αρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι τέτοια η ποιότητα των αντιπάλων που μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει έναν αγώνα αλλά δεν έχω κανένα παράπονο  από τους ποδοσφαιριστές μου, αντιθέτως έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια, τους συγχαίρω γι’ αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε και να φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης