Οι «μικροί» συνεχίζουν να δείχνουν τα… δόντια τους στους «μεγάλους» στο κύπελλο Ελλάδας.

Σήμερα, μετά την Καλαμάτα που νίκησε 3-0 την ΑΕΛ, σειρά ήταν της Καβάλας να υποτάξει με 2-0 τον ΟΦΗ στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της μακεδονικής πόλης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την 5η φάση της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν μια μεγάλη νίκη της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη, αν και η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοικτή, αφού ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις αρχές Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο (Γεντί Κουλέ).

Η Καβάλα, που αγωνίζεται στη Football League, προηγήθηκε 2-0 στο Α΄ ημίχρονο με τέρματα του Κουτσούμπα στο 6΄ (κεφαλιά) και του Βασίλη Παπαδόπουλου στο 38΄ (κεφαλιά) και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με την αναμέτρηση του Ηρακλείου με την Ξάνθη, αλλά έδειξε πολλές αμυντικές αδυναμίες και σίγουρα αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ της Καβάλας που τον έφερε να κυνηγά το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Κίτρινες: Γαβριηλίδης – Τσιλιανίδης, Μάνος

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιάννης Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Κουτσούμπας, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης (55΄ Κέρβι), Χαντί, Βόσαλικ, Λ. Ορφανίδης (71΄ Μελισσόπουλος), Βασίλης Παπαδόπουλος (80΄ Μαρκόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Μπράουν, Νάστος (63΄ Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος (59΄ Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Βαζ (70΄ Γιαννούλης), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Μάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης