Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποδέσμευση επτά ποδοσφαιριστών, την ανανέωση με τον Δημήτρη Σωτηρίου, ενώ «έδεσε» και τον Κώστα Γιαννούλη. Ο 31χρονος αμυντικός είχε συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το 2021, όμως υπέγραψε νέα συμφωνία μέχρι το 2022.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν για τον ΟΦΗ. Στο τέλος, όμως, η ομάδα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Ο κόσμος πρέπει να ξεχάσει αυτή τη χρονιά γιατί τα καλύτερα έρχονται από την νέα χρονιά.  Με τιμά το γεγονός ότι η ομάδα μου πρόσφερε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας. Μου δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Αυτό μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη και θέληση να προσφέρω πολλά περισσότερα στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να φτάσει σε υψηλές θέσεις η ομάδα και να μην κινδυνεύσει, ενώ σε ατομικό επίπεδο εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, όπως έκανα φέτος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Μπούση, τον κ. Άντζελο Παλυβό, τον κ. Ηλία Πουρσανίδη και τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Σηφάκη που με έφερε στον ΟΦΗ», δήλωσε ο Γιαννούλης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης