Ο ΟΦΗ συνέτριψε με σκορ 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Super League. Οι Κρητικοί πήραν τη μεγάλη νίκη με δύο γκολ του Μάνου (33’, 49’) και ένα του Τσιλιανίδη (58’). Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 85’ με πέναλτι του Μακέντα. Στις δύο ομάδες ακυρώθηκε από ένα γκολ με τη χρήση του VAR.

 Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κουρμπέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Οι Κρήτες «προειδοποίησαν» στο 7ο λεπτό, όταν ο Ναμπί με «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Διούδη, που είχε βάλει το χέρι του και της άλλαξε πορεία. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάνος, ο οποίος με δύο γκολ, στο 33ο και 49ο λεπτό, έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Γιώργου Σίμου, ενώ στο ενδιάμεσο (43΄) είχε ακυρωθεί γκολ του Γιαννούλη, ως επιθετικό φάουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο 58΄ ο Τσιλιανίδης έγραψε το 3-0 ύστερα από λάθος των Μπουζούκη – Νούνες, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84΄ ο Μακέντα με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Περέα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κουρμπέλης, για σκληρό φάουλ στον Κοροβέση.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-3 (Novasports 2)

Γκολ: 33′, 49′  Μάνος (ΟΦΗ), 58′ Τσιλιανίδης (ΟΦΗ), 85′ πεν. Μακέντα (Παναθηναϊκός)

7′ δοκάρι ο Ναμπί

Κίτρινες κάρτες: Πούγγουρας, Κολοβός, Ινσούα, Δώνης, Γιόχανσον, Μακέντα – Νέιρα, Σωτηρίου, Μαρινάκης

Κόκκινες κάρτες: 90’+8 Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Νούνιες (60′ Μολό), Ινσούα, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Δώνης, Κολοβός (70′ Περέα), Μακέντας, Χατζηγιοβάνης (46′ Μπουζούκης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης (78′ Μπράουν), Νάστος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Σεμέδο, Ναμπί (87′ Σακόρ), Τσιλιανίδης, Μάνος (90′ Φιγκεϊρέδο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης