Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η -επί κρητικού εδάφους- προετοιμασία του ΟΦΗ, εν όψει της πρεμιέρας των πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη, το Σάββατο (6/6, 21:30) στη Θεσσαλονίκη. Ο Ρικάρντο Βαζ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έμεινε εκτός της 20μελούς αποστολής, μαζί με τους τραυματίες Τσιλιανίδη, Δερμιτζάκη και Σόουζα.

Στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει την Παρασκευή (5/6) το πρωί για τη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί εκεί το απόγευμα, συμπεριλήφθηκαν οι Σωτηρίου, Γουάιλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Βίκτορ, Νέιρα, Μεγιάδο, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέντο, Μάνος, Φιγκεϊρέδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί μετά από 2,5 χρόνια ο Θανάσης Ντίνας. Ο έμπειρος μέσος αιτήθηκε την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του, το οποίο έληγε έτσι κι αλλιώς στις 30/6, και η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημά του, δεδομένου ότι δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιώργου Σίμου τη φετινή χρονιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης