Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στη φετινή Super League o ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε να πετύχει ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 4-1 σκορ επί του Πανιωνίου.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν στο «Θ. Βαρδινογιάννης», μετά το γκολ του Αραμπουλί στο 9′, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και, με τέρματα των Σεμέντο (31′, 81′), Νέιρα (55′) και Τσιλιανίδη, κατέκτησαν το «τρίποντο» με επιβλητικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τον «ιστορικό», ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για το συγκρότημα του Παπαβασιλείου.

Στην πρώτη τους ουσιαστικά επίθεση οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό. Ο Μαξίμοβιτς τροφοδότησε τον Αραμπούλι στην κόντρα, και ο τελευταίος νίκησε στο τετ α τετ τον Σωτηρίου, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κοντινό πλασέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το γκολ αυτό η κρητική ομάδα αντέδρασε και ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του ματς.

Μάλιστα ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 31′, με τον Τσιλιανίδη να εκτελεί φάουλ από τα αριστερά και τον Σεμέντο να κάνει την προβολή σε δεύτερο χρόνο, κάνοντας το 1-1.

Στο 40ο λεπτό ο Πανιώνιος έκανε το 2-1 με τον Παπανικολάου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ του Παπαγεωργίου πάνω στον Σεμέντο στο ξεκίνημα της φάσης, μέσω του VAR.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους προς τους φιλοξενούμενους και στο 55′ κατάφεραν κάνουν τον 2-1 με σκόρερ τον Νέιρα, ο οποίος έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κότνικ.

Ο ΟΦΗ συνέχισε είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας στο 71ο λεπτό να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Τσιλιανίδης βρήκε κενό στην αντίπαλη άμυνα και με δυνατό σουτ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο επιθετικός οίστρος των γηπεδούχων συνεχίστηκε στα τελευταία λεπτά και στο 81ο λεπτό ο Σεμέντο με κοντινό σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό γκολ στο παιχνίδι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 4-1 υπέρ των Κρητικών.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (77′ Κουτρουμπής), Σακόρ, Νέιρα (85′ Στάικος), Τσιλιανίδης, Ναμπί (82′ Μάνος), Σεμέντο και Φιγκεϊρέδο.

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπαγεωργίου (79′ Δούμτσιος), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κόρμπος (86′ Μασούρας), Μαξίμοβιτς, Παπανικολάου, Τσιλούλης (60′ Καμαρά), Μιλόγεβιτς και Αραμπούλι.

Πηγή video: Novasports

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης