Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) το βράδυ του Σαββάτου στο «Θ. Βαρδινογιάννης», για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο και πέτυχαν δύο γκολ,ωστόσο αμφότερα ακυρώθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την αποψινή τους μοιρασιά οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, με τους Ηρακλειώτες να κατακτούν τον πρώτο τους βαθμό στα πλέι οφ. Στον αντίποδα αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για το συγκρότημα του Δώνη.

Ο αγώνας

Την πρώτη καλή στιγμή στο ματς την είχε ο ΟΦΗ στο 18΄, με τον Διούδη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Βαζ. Οι «πράσινοι», οι οποίοι αγωνίστηκαν με βασικούς τους Κολοβό και Θεοχάρη (έκανε ντεμπούτο) απάντησαν στο 22΄ με το σουτ του Κουρμπέλη από καλή θέση στην περιοχή, που όμως δεν βρήκε στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε άλλες καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν και να να μην μπορούν να οργανωθούν όπως θα ήθελαν στη μεσαία γραμμή.

Οι «πράσινοι» ήταν σαφώς πιο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο, ιδιαίτερα μετά το 55΄. Στο 58΄ «άγγιξαν» το 1-0 μετά την κεφαλιά του Μακέντα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη και τον κακό υπολογισμό της μπάλας από τον Ουάλεϊ, που την εστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μακέντα πέτυχε γκολ με πλασέ, αλλά με τη βοήθεια και του VAR δεν μέτρησε, καθώς ο Ιταλός είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ.

TO AKYΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΚΕΝΤΑ

Αν και ο ρυθμός του ματς έπεσε μετά το 75΄, ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο επίσης δεν μέτρησε, καθώς πριν σκοράρει από κανονική θέση ο Καμπετσής, ο Περέα είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του.

ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΤΣΗ

Έτσι, με τη συνδρομή του VAR, το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Κίτρινες: Βαζ, Μαρινάκης, Μπράουν, Δεληγιαννίδης – Ανουάρ, Σένκεφελντ

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Ουάλεϊ, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69΄ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (68΄ Στάικος), Βαζ (90΄+2 Δεληγιαννίδης), Φιγκεϊρέδο, Σεμέντο (43΄ Μάνος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης (78΄ Περέα), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (82΄ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (82΄ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (63΄ Ανουάρ), Μακέντα (83΄ Καμπετσής).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης