Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-2 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Καρέλης που σκόραρε στο 2’ και το 75’, ενώ το άλλο γκολ των «πράσινων» πέτυχε ο Πράνιτς στο 49’. Για τον ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 ο Μονιάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ (26’), ενώ το 2-1 σημείωσε ο Μερεμπασβίλι με πέναλτι στο 44’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε με το… καλημέρα να σκοράρει και να βάλει «φωτιά» στο παιχνίδι. Μόλις στο 2’ από την προσπάθεια του Μπεργκ η μπάλα έφτασε στον Πέτριτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει, όμως ο Καρέλης, που βρέθηκε στη φάση, με σουτ από κοντά πέτυχε το 1-0.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Στο 26’ ο Μονιάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 44’ ο Τριανταφυλλόπουλος ανέτρεψε τον Τζορτζ και υπέπεσε σε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μερεμπασβίλι, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς με 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να κερδίσει και επιβραβεύτηκε. Το 2-2 ήρθε στο 49’. Το μακρινό σουτ του Πράνιτς από τα 40 μέτρα άλλαξε πορεία στο σώμα του Μακρή και μπέρδεψε τον Λόρια, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα Καρέλης στο 59’ σημάδεψε το δοκάρι του Λόρια, ενώ στο 75’ από την μπαλιά του Χουχούμη, πλάσαρε στην κίνηση και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-3 (Novasports2)

Γκολ: 2’ Καρέλης (Παναθηναϊκός), 26′ Μονιάκης (ΟΦΗ), 44′ πεν. Μερεμπασβίλι, 49′ Πράνιτς (Παναθηναϊκός), 75′ Καρέλης (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες κάρτες: Τζορτζ, Δαμιανάκης, Λόρια, Μακρής – Ζέκα, Μαυρίας, Μπεργκ, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ

Κόκκινες κάρτες:


ΟΦΗ:
Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Τζορτζ, Κάλαϊτζιτς (79′ Περογαμβράκης), Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης (31′ Ροβίθης), Φαζός, Μακρής.

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Πράνιτς, Λαγός, Πέτριτς (62′ Ατζαγκούν), Καρέλης (86′ Κουτρουμπής), Μπεργκ, Μαυρίας (46′ Νίνης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης