Oλοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/1) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ μετά τον αγώνα με τον Βόλο, για τον θεσμό του Κυπέλλου, με την οποία άρχισε η προετοιμασία των Κρητών για το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό (23/1, 19:30).

Οι Ντε Γκούζμαν και Διαμαντής συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ λόγω ίωσης δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Σηφάκης. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Βόλο έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση με τελειώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ναμπί και Σακόρ συνέχισαν θεραπεία, ενώ ο Βαζ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι τραυματίες Μεγιάδο, Γιάννου και Μαρινάκης, καθώς και οι Σόουζα, Μίγγος και Γκαργκαλατζίδης, οι οποίοι βρίσκονται εκτός αποστολής, προπονήθηκαν το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο υπό τις οδηγίες του Βασίλη Παπαδάκη.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο, Παρασκευή (22/1), στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης