Η ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση το βράδυ της Παρασκευής (17/12), με αφορμή την καταγγελία του Αμπουμπακάρ Καμαρά για ρατσιστικές προσβολές στο παιχνίδι του Άρη με τους Κρητικούς, τονίζοντας πως το γήπεδο της έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως καταδικάζει κάθε μορφή ρατσισμού. Και καταλήγει επισημαίνοντας πως «…το ποδόσφαιρο ενώνει» κι αυτό ακριβώς πρεσβεύει ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα γήπεδο στο… πόδι για να χειροκροτήσει τον Μπαντού Εντιαγέ, τη στιγμή της αλλαγής του. Μια εικόνα που μεταφέρθηκε σε κάθε σπίτι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης. Μια ομάδα κι ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε πιθανό τρόπο ότι καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού.

Ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε αντίθετοι χωρίς το παραμικρό “…αλλά”. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το ποδόσφαιρο ενώνει κι εμείς μόνο αυτό το ποδόσφαιρο πρεσβεύουμε».

Θέση στο όλο θέμα πήρε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιστριών, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του Facebook, όπου έγραψε: «Ρατσιστές ακούστε το καλά, η θέση σας δεν είναι στα γήπεδα αλλά στα σκουπίδια. Ο ρατσισμός δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο και ευρύτερα την κοινωνία που οραματιζόμαστε για εμάς και τις επόμενες γενιές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης