Η επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη στην αποστολή είναι το μεγάλο νέο για τον ΟΦΗ, εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο Ηράκλειο (19/12, 19:30, Novasports 2HD), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Ο 26χρονος επιθετικός είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα, σχεδόν επτά μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και εννέα μήνες αφότου αγωνίστηκε για τελευταία φορά, πριν τη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού.

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν για τον Γιώργο Σίμο, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ουές και Γιαννούλη, ενώ παραμένουν εκτός οι τραυματίες Σακόρ, Ντε Γκουζμάν, Μαρινάκης και Βαζ, καθώς και ο Σόουζα, που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, απέναντι στην ΑΕΛ, επιστρέφει ο Νέιρα που εξέτισε την ποινή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης