Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ το Σάββατο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την παραμονή στη Super League.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στο κανάλι της ομάδας στο youtube τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει να βγάζει φόβο στα παιχνίδια της, προκειμένου να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα του ΠΑΣ ήταν η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος με ισορροπία στην άμυνα και στην επίθεση. Στα συν της είναι ότι το καλοκαίρι είχε πολύ χρόνο να δουλέψει. Δεν ήταν όπως η δική μας που συμμετείχαμε στα play off. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Σημασία έχει πώς θα εμφανιστεί η δική μας ομάδα.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στην έδρα μας και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτός ο φόβος που βγάζουμε και η νωχελικότητα. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όσοι παίξουν πρέπει να καταλάβουν την κρισιμότητα και να ξέρουν πού βρισκόμαστε, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης