Με τον Γιον Τοράλ να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ την Πέμπτη (6/1) στο Παγκρήτιο στάδιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας της Κρήτης για τον εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League, προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (8/1, 17:15).

Οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τους ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία. Από την προπόνηση, εκτός από τον Επασί, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην εθνική Καμερούν, απουσίασαν οι Αμπντούλ Ουές, Απόστολος Διαμαντής και Βασίλης Σηφάκης λόγω ίωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση σήμερα (6/1) περιελάμβανε άσκηση τεχνικής πάσας και παιχνίδι τακτικής. Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του αύριο, Παρασκευή (7/1), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (8/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εφόσον… βέβαια αυτός διεξαχθεί, καθώς η Super League θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τη 17η αγωνιστική, σε διοικητικό συμβούλιο μέσο τηλεδιάσκεψης αύριο (7/1), ελέω της επέλασης Omicron του κορωνοϊού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης