Την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ανακοίνωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μετά την τελευταία προπόνηση στην Κρήτη, πριν την αναχώρηση με προορισμό την Αθήνα.

Στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου (27/2, 17:15), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, συμπεριελήφθηκε ο Ισπανός Αντριάν Σαρντινέρο, ενώ εκτός αυτής έμεινε ο τραυματίας Ολλανδός Λουκ Καστάνιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου, Λουκ Καστάνιος, δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο. Ο Σαρντινέρο ανεβάζει ρυθμούς στις τελευταίες δύο προπονήσεις, αλλά μένει να φανεί κατά πόσο είναι έτοιμος και αν θα χρησιμοποιηθεί από τον Γιώργο Σίμο, στην αναμέτρηση της Ριζούπολης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν δομημένη γύρω από ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, κατοχής σε μικρούς χώρους, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί, Χουάν Νέιρα και Βαχίντ Σελίμοβιτς ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή, ενώ οι Σακόρ και Βαζ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή του ΟΦΗ δεν συμπεριελήφθηκαν οι Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (25/2) και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα με προπόνηση που θα γίνει αύριο, Παρασκευή (26/2), στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Όσον αφορά την αποστολή των Κρητικών που ταξίδεψε στην Αθήνα, για το ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αυτή αποτελείται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Μαρινάκη, Στάρτζεον, Φελίπε Σόουζα, Σολίς, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Σαρδινέρο, Γαργαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν και Κοροβέση.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης