Με μία επιστροφή, αλλά και δύο επιπλέον προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ το Σάββατο (1/12, 19:30, Novasports 1) στα Ιωάννινα, για την 12η αγωνιστική της Super League. Η σημερινή προπόνηση ήταν η τελευταία στο Ηράκλειο, καθώς η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (30/11) και θα προπονηθεί στη συνέχεια στο γήπεδο Περάματος Ιωαννίνων.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον Μανώλη Παπαστεριανό, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, είδε όμως τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να αποχωρεί από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και τον Χρήστο Αραβίδη να μένει εκτός προπόνησης, λόγω μίας γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Οι δύο παίκτες αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και οι τραυματίες Νέιρα και Ντίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι την αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζουν οι Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σασί, Βουό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης