Η Λαμία επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11’ με πέναλτι του Ναμπί, ο οποίος τραυματίστηκε στην εκτέλεση, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Τουράμ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Τη νίκη στη Λαμία έδωσε στο 59’ ο Δημούτσος.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο πέναλτι μέσω βίντεο ήταν υπέρ του ΟΦΗ, σε ανατροπή του Μάνου από τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο. Ο επιθετικός είχε αρχικά υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, που δεν υπήρχε, και στη συνέχεια ο διαιτητής είδε στο ριπλέι την παράβαση και καταλόγισε το πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Ναμπί στο 11΄. Ο σκόρερ τη στιγμή της εκτέλεσης αισθάνθηκε ενόχληση στο δικέφαλο (όπου είχε πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες) και αντικαταστάθηκε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες με τους Μάνο και Σεμέντο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, δεν τα κατάφεραν και ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Τουράμ, το οποίο επίσης υποδείχθηκε με καθυστέρηση και μετά από εξέταση του βίντεο (αρχικά ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ), για σπρώξιμο του Κοροβέση στον Βασιλόγιαννη.

Το γκολ αυτό άλλαξε τη μορφή του αγώνα, με τη Λαμία να παίρνει τα ηνία και να απειλεί στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Σκόνδρα (απέκρουσε ο Σωτηρίου) και στο ξεκίνημα του β΄ μέρους με άστοχη κεφαλιά του Μπεχαράνο. Τελικά, κι ενώ είχε μεσολαβήσει μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ με τον Μάνο, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 59΄ με σουτ του Δημούτσου. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν αγνώριστοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απείλησαν καν με ισοφάριση και υποχώρησαν από την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λαμία (που είχε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ) παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ διατηρεί απόρθητη την έδρα της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμία – ΟΦΗ 2-1 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 11′ πεν. Ναμπί (ΟΦΗ), 45’+1 πεν. Τουράμ (Λαμία). 59′ Δημούτσος (Λαμία)

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Θεοδωρόπουλος, Δημούτσος – Κοροβέσης, Μάνος, Σεμέντο, Στάικος

Κόκκινες κάρτες:

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Ρόμανιτς (83′ Τζανετόπουλος), Δημούτσος, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Τουράμ, Ντελ Πίνο (37′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (90’+4 Σάλιακας).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν (66′ Κουτρουμπής), Κοροβέσης (79′ Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί (13′ Στάικος), Σεμέντο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης