Με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα το εμπόδιο του ΟΦΗ στον μεταξύ τους αγώνα για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου επικράτησε με το ευρύ 3-0 των Ηρακλειωτών στους Ζωσιμάδες κι έφτασε τους 16 βαθμούς, με τους «μελανόλευκους» αντίθετα να παραμένουν στους 10.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το σκορ άνοιξε στο 30′ ο Τσάβες, όταν ο Λόρια απέκρουσε το πρώτο σουτ του Ίλιτς αλλά δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Αργεντινός έκανε εύκολα από κοντά το 1-0.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας απέκρουσε και το σουτ του Μανιά στο 43′, ωστόσο ένα λεπτό αργοτερα ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ακόστα από τον Ράζακ και ο Τσάβες διπλασίασε εύκολα από τα 11 μέτρα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με νέο πέναλτι ο Ίλιτς στο 87′, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Αντελέγε ανατρέποντας τον Γιάκο, με αποτέλεσμα ο αμυντικός του ΟΦΗ να αποβληθεί.

Κίτρινες:
Τσάβες, Χαρίσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινες: 86΄ Αντελέγε

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (73΄ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (78΄ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες (69΄ Χαρίσης), Λίλα.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο):
Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (46΄ Πετρόπουλος), Ράζακ, Φερνάντεθ (67΄ Ροβίθης), Λαμπρόπουλος (56΄ Κουτσιανικούλης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης