Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας αναδείχθηκε νικητής με 2-0 στην αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες των σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος στο 4΄ έγραψε το 1-0 με προβολή, ενώ στο 52΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πλασέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα… χαμόγελα, πάντως, δεν έλειψαν από την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος είδε τους Τσιλιανίδη και Στάικο να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμών, μένοντας στον αγωνιστικό χώρο για περίπου 20 λεπτά.

 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν (46′ Σωτηρίου), Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης (62′ Μπαλογιάννης), Γαγιέγος (72′ Στάικος), Τοράλ (80′ Μεγιάδο), Ναμπί (62′ Φαν Ντάινεν), Καμάου (62′ Λάμπρου), Κοροβέσης, Καστάνιος (72′ Τσιλιανίδης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός Λευκωσίας (Γιώργος Πετράκης): Τσούπιτς, Κονφάις, Μποβέντα, Μάντζης (78′ Μιχαήλ), Σάμπα, Πεχλιβάνης, Σαλί (46′ Κα), Μοντού (62′ Μουχτάρης), Σοάρες (46′ Γκουστάβο), Χαραλάμπους, Κυριακού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης